Space planning 


De diversiteit van uw medewerkers maakt dat een kantoor verschillend ervaren wordt 


Space planning

De diversiteit van uw medewerkers maakt dat een kantoor verschillend ervaren wordt. Een inrichtingsconcept moet niet alleen mensen helpen effectiever te werken; het moet ook mensen uit verschillende culturen, generaties en met verschillende werkstijlen aanspreken èn de samenwerking tussen hen bevorderen. Wij willen u en uw medewerkers te helpen deze uidaging aan te gaan.

Neem contact met ons op

Wij kunnen u helpen uw bedrijfsresultaten meetbaar te verbeteren. U kunt contact met ons opnemen via info_nl@steelcase.com

Steelcase en haar Dealer Partners gebruiken een consistent proces om te beoordelen wat uw werkomgeving nodig heeft. Onze strategische oplossingen voldoen aan uw behoeftes van vandaag, maar helpen u ook te anticiperen op toekomstige trends en veranderingen in uw organisatie.


Het vaststellen van uw behoeften:


Wij gebruiken enquêtes, interviews en observaties die ons de mogelijkheid bieden om:

-          te begrijpen hoe uw mensen werkt.

-          De interne communicatiestroom te visualiseren.

-          Het ontwerp te optimaliseren

-          uw bedrijfsproces te ondersteunen

Het maken van een ruimtelijke indeling:


Onze interieurarchtecten creëren innovatieve ruimtelijke oplossingen, eventueel in samenwerking met uw eigen architect of ontwerper. De voorstellen zullen ruimte indelen rekening houdend met:

            -    Mobiliteit
            -    Flexibiliteit
            -    
Concentratie / interactie
            -    
informele samenwerking
            -    
privacy
            -    
bezetting

 

 

Dit biedt u de mogelijkheid de ruimte samen te stellen naar uw wens en behoefte.

 

Indelen van uw ruimte:


Samen met u verfijnen wij de details van uw nieuwe ruimte. Hierbij valt te denken aan de kleuren, de oppervlakte materialen en de functionele details.

 

Tevens analyseren en optimaliseren wij de ergonomische, akoestische en verlichtingsaspecten van de werkomgeving die bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers.