2000's 


Wanneer u naar beneden scrollt, vindt u de awards die we sinds 2000 hebben gewonnen. 


 

2012

node

Australië - International Design Award. Node heeft tijdens de uitreiking van de 2012 Australian International Design Award de Design Award™ ontvangen in de categorie Architectural and Interior. De Good Design Awards is de meest prestigieuze en uitgebreide designprijs van Australië, die al sinds 1958 innovatief product design beloont.

 

.......................................................................................................................................................................................................................

 

 

cobi

Australië - International Design Award. Cobi heeft tijdens de uitreiking van de 2012 Australian International de Design AwardTM Best in Category ontvangen in de categorie Architectural and Interior. De Good Design Awards is de meest prestigieuze en uitgebreide designprijs van Australië, die als sinds 1958 innovatief product design beloont.

.................................................................................................................................................................

2011

media:scape

Nederland - Benelux Office Product Award. De Benelux Office Product Awards is een initiatief van het OFFI Instituut en Magenta uitgevers om aandacht te genereren voor de innovatieve kracht van producten gericht op de kantoormarkt. De award staat breed bekend als een prestigieuze prijs en wordt elk jaar bekender. Dit blijkt niet alleen uit de grote interesse uit de Benelux maar ook uit de aanmeldingen uit andere Europese landen. Steelcase was genomineerd met de cobi en de media:scape in de categorie zitmeubels en meubels algemeen. De tegenstanders in de categorie meubels algemeen waren ASSMANN Nederland BV met hun product Intavis en König und
 Neurath A.G. met hun product NET.WORK.PLACE.

 

 


                                           

cobi

Verenigd Koninkrijk – Design Guild Mark. cobi heeft de prestigieuze Design Guild Mark Award gewonnen. Deze awards worden uitgereikt door de Furniture Makers Company, en zij erkennen en belonen hiermee perfectie in Brits design van meubilair dat in grote aantallen wordt geproduceerd. Van de 40 ontwerpen die in aanmerking kwamen voor de awards, is cobi als een van de 11 uitgekozen door de jury.

node


International Design Excellence Awards (IDEA). node is de ontvanger van een zilveren award van de International Design Excellence Awards (IDEA), een jaarlijkse wedstrijd die productontwerpen erkennen die de kwaliteit van het leven en de economie versterken.
media:scape HDVC

International Design Excellence Awards (IDEA). media:scape met HD videoconferencing is de ontvanger van een bronzen award van de International Design Excellence Awards (IDEA), een jaarlijkse wedstrijd die productontwerpen erkennen die de kwaliteit van het leven en de economie versterken.

Edison Best New Product Awards. media: scape met HD videoconferencing is de ontvanger van een bronzen award van de Edison Best New Product Awards, een jaarlijkse wedstrijd die innovatie herkent ter nagedachtenis aan de Amerikaanse uitvinder Thomas Alva Edison. De Edison Awards kozen media: scape met HD videoconferencing, een geïntegreerde oplossing van meubilair en technologie die de samenwerking verbetert, als een winnaar in de Wonen, Werken & Leren categorie, werknemers categorie en de leerruimten categorie..


Qivi is een samenwerkingsstoel, zeer geschikt voor vergaderruimtes, blijft comfortabel. 

                                    2010

Qivi

Duitsland  - red dot award: product ontwerp. De samenwerkingsstoel Qivi ontving de red dot award 2010 in de categorie product ontwerp. De international “red dot design award” is een van de grootste en meest bekende design competities ter wereld. De award van Duitse origine trekt inschrijvingen uit meer dan 50 landen.

Duitsland - IF Design award. Het Design Forum International in Hannover heeft in 2010 de vergaderstoel Qivi de begeerde IF Design Award uitgereikt.
Sinds 1954 is de IF Design Award een van de belangrijkste design awards. Elk jaar worden en meer dan 1800 producten geregistreerd uit 30 verschillende landen. De jury bestaat uit internationale ontwerpers.

Noord Amerika – Good Design award. De nieuwe samenwerkingsstoel Qivi ontving een Good Design award. Deze award wordt uitgegeven door het Chicago Athenaeum of Architecture and Design. Sinds 1950 erkent deze award ’s werelds meest prestigieuze industrieel ontwerpers en producenten. De award wordt toegekend aan de mooiste en beste nieuwe ontwerpen en ontwerp innovaties for producten en grafische vormgeving.

Japan - Good Design award. De samenwerkingsstoel QiVi kreeg een Good Design Award toegekend door de Japanse Industrial Design Promotion Organization (JIDPO), tijdens de design tentoonstelling “Good Design Expo” in Tokio. Good Design Expo is een van de grootste design evenementen in Azië. Het evenement presenteert producten die een 2e screening van de Good Design Awards ondergaan.


Flip Top Twin is makkelijk te verrijden en op te klappen en daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld trainingsruimtes.

Flip Top Twin

Duitsland  - red dot award: product ontwerp. De vergadertafel Flip Top Twin ontving de red dot award 2010 in de categorie product ontwerp. De international “red dot design award” is een van de grootste en meest bekende design competities ter wereld. De award van Duitse origine trekt inschrijvingen uit meer dan 50 landen. De internationale jury, bestaande uit beroemde ontwerpers en ontwerpexperts, beoordelen de inschrijvingen op functionaliteit, kwaliteit en innovatie.


Mobile Elements is een reeks van verschillende handige vergaderhulpmiddelen.

Mobile Elements

Duitsland  - red dot award: product ontwerp. De reeks vergaderhulpmiddelen Mobile elements ontving de red dot award 2010 in de categorie product ontwerp. De international “red dot design award” is een van de grootste en meest bekende design competities ter wereld. De award van Duitse origine trekt inschrijvingen uit meer dan 50 landen. De internationale jury, bestaande uit beroemde ontwerpers en ontwerpexperts, beoordelen de inschrijvingen op functionaliteit, kwaliteit en innovatie.


Share It

Duitsland - IF Design award. Het Design Forum International in Hannover heeft in 2010 het opbergsysteem Share It de begeerde IF Design Award uitgereikt.
Sinds 1954 is de IF Design Award een van de belangrijkste design awards. Elk jaar worden en meer dan 1800 producten geregistreerd uit 30 verschillende landen. De jury bestaat uit internationale ontwerpers.


node

Noord-Amerika - Best of Neocon award.
De Node schoolstoel werd bekroond met de begeerde Innovation Best of Neocon award. Deze award omvat alle categorieën.


i2i

Duitsland - IF Design award. Het Design Forum International in Hannover heeft in 2010 de vergaderstoel i2i de begeerde IF Design Award uitgereikt.
Sinds 1954 is de IF Design Award een van de belangrijkste design awards. Elk jaar worden en meer dan 1800 producten geregistreerd uit 30 verschillende landen. De jury bestaat uit internationale ontwerpers.


4.8

Duitsland - IF Design award. Het Design Forum International in Hannover heeft in 2010 de vergadertafel 4.8 de begeerde IF Design Award uitgereikt.
Sinds 1954 is de IF Design Award een van de belangrijkste design awards. Elk jaar worden en meer dan 1800 producten geregistreerd uit 30 verschillende landen. De jury bestaat uit internationale ontwerpers.


cobi

Duitsland - IF Design award. Het Design Forum International in Hannover heeft in 2010 de vergaderstoel Cobi de begeerde IF Design Award uitgereikt.
Sinds 1954 is de IF Design Award een van de belangrijkste design awards. Elk jaar worden en meer dan 1800 producten geregistreerd uit 30 verschillende landen. De jury bestaat uit internationale ontwerpers.


cobi is zeer geschikt voor vergaderruimtes, informeel overleg en flex-werkplekken. 

                                    2009

cobi

Duitsland  - red dot award: product ontwerp. De samenwerkingsstoel cobi ontving de red dot award 2010 in de categorie product ontwerp. De international “red dot design award” is een van de grootste en meest bekende design competities ter wereld. De award van Duitse origine trekt inschrijvingen uit meer dan 50 landen. De internationale jury, bestaande uit beroemde ontwerpers en ontwerpexperts, beoordelen de inschrijvingen op functionaliteit, kwaliteit en innovatie.

Noord Amerika – Good Design award. De nieuwe samenwerkingsstoel cobi ontving een Good Design award. Deze award wordt uitgegeven door het Chicago Athenaeum of Architecture and Design. Sinds 1950 erkent deze award ’s werelds meest prestigieuze industrieel ontwerpers en producenten. De award wordt toegekend aan de mooiste en beste nieuwe ontwerpen en ontwerp innovaties for producten en grafische vormgeving.  De jury van architecten, ontwerpers en autoriteiten in de ontwerpcommunity selecteren de winnaars uit duizenden inschrijvingen van over de hele wereld.


Bureaustoel Think, bureau Kalidro en bureaustoel 32 seconds.

                                    2008

Think Kalidro en 32 seconds

Baden-Wurttemburg International Design Award - Think ontving de Gold Award en 32 Seconds en Kalidro ontvingen de Silver Award at Baden-Wurttemburg International Design Awards. Dit jaar had de award een ‘Focus Green’ thema, gericht op de duurzame kenmerken van producten. De awards worden ondersteund vanuit de Duitse overheid en worden uitgereikt aan producenten en ontwerpers die toekomstgerichte, zeer kwalitatieve ontwerpoplossingen op de markt brengen, die tevens de huidige trends beantwoorden. Beide awards worden gezien als een label voor een zeer hoge productkwaliteit.


Amia is een zeer comfortabele en ergonomische bureaustoel.

Amia

Interieur Design At Work Award – De Amia stoel ontving een eervolle vermelding van de Belgische interieur associatie Design at Work Awards. Deze awards richten zich op een intelligent ontwerp en de jury prees Amia voor de combinatie van esthetiek, ergonomie, betaalbaarheid en duurzaamheid.


P30 is een elegant directiebureau.

                                      2007

Atesse P30

Janus de l’industrie – Atesse P30 ontving een Industry Janus. De Janus award wordt door het Franse Instituut for Design georganiseerd, gesponsort door het Franse Ministerie van Economie, Financien en Industrie en is een officiële design award, dat in 1953 in het leven geroepen is. Ieder jaar beloont het producten en bedrijven in verschillende branches (Gezondheid, Handel, Services en Industrie).

Atesse P30 ontving een Industry Janus. De Janus award wordt door het Franse Instituut for Design georganiseerd, gesponsort door het Franse Ministerie van Economie, Financien en Industrie en is een officiële design award, dat in 1953 in het leven geroepen is. Ieder jaar beloont het producten en bedrijven in verschillende branches (Gezondheid, Handel, Services en Industrie).

B Free Lounge is een modulaire set loungemeubilair.

                                      2006

B Free Lounge

IF Design Award – De Design Forum International in Hannover vereerde de speelse B Free Lounge met de begeerde iF Design Award. Sinds 1954 is de iF Design Award een van de meest prestigieuze design awards. Elk jaar ontvangt deze award inschrijvingen voor meer dan 1800 producten, uit 30 landen.

AIT Innovation Prize – Tijdens de Orgatec 2006, ontving B Free Lounge de AIT Innovation Prize voor de hoge mate van architectureel ontwerp.

Nationwide Supplier Pride Award – Nationwide beloonde Steelcase met hun leverancier Pride Award voor Innovatie. De award erkent de inspirerende aanpak van Steelcase op kantoorontwerp en creatieve werkomgevingoplossingen.
Design Star - B Free Lounge werd bekroond met een Design Star door het Franse industrieel ontwerpbureau APCI. Westside, Movida en Leap2 haalden het tot de shortlist.

Business Info Editors choice – B Free Lounge werd bekroond met de 'Editor's choice award' door de gerespecteerde vakblad, Business-Info. James Goulding, hoofdredacteur van Business Info woonde een van onze evenement bij in de Royal Society of Arts in juni en gaf B Free Lounge de 'Editor’s choice award' voor functionaliteit, design en innovatie.


Think is een bureaustoel die zeer geschikt is voor flexwerkplekken.

Think

Gold Industrial Design Award – Think ontving de Gold Industrial Design Award. Deze design award wordt sponsored door Business Week en onafhankelijk beoordeeld door IDEA (Industrial Designers Societly of America).


Flexbox is een modulair opbergsysteem.

                                       2005

Flex Box

Red Dot Design Award – Het modulaire opbergsysteem Flex Box werd bekroond met de Red Dot award. Het werd gekozen uit 4.000 inzendingen uit 40 landen. De internationale 'red dot design award " is een van de belangrijkste en meest gerenommeerde ontwerp award ter wereld.


Happening

French industy Award – Het opbergsysteem Happening werd bekroond met de Franse Industry Award van het Franse Instituut voor Ontwerp (IFD). De jury was samengesteld uit 19 onafhankelijke juryleden uit de industrie, design, innovatie en communicatie sectoren.

Design Star – Het opbergsysteem Happening werd bekroond met de Design Star, van het gerenormeerde industrieel ontwerpbureau APCI in France.


Think bureaustoel

Think

Red Dot Design Award – Think werd bekroond met de befaamde Red Dot Design Award en werd gekozen uit 4.000 inzendingen uit 40 landen.

iF International Design Award – Think ontving de iF International Design Award in Duitsland. De iF Design Awards is een van de meest belangrijke design awards, ieder jaar zijn er meer dan 1800 inschrijvingen.
 
Best Ideas of the Year Gold Award – Think ontving een award dat uitgegeven wordt door het Spaanse tijdschrift "Actualidad Economica."


Please is een zeer ergonomische bureaustoel.

                                        2004

Please

Design Star – De Please stoel werd bekroond met de Design Star award van het Franse industrieel ontwerpbureau APCI. Tegelijkertijd kreeg Please een speciale benoeming voor eco-design van ADEME, het Franse Agentschap voor Energie en Milieu.

Architectural Review Award – Please ontving de Architectural Review Award in de categorie “product excellence” tijdens het jaarlijkse ‘Spectrum international furntiture and interior design show’ in Kensington.


Think bureaustoel

Think

Editors choice award – Neocon - De Think stoel won de Editors choice award van Neocon, samen met zes andere Best of Neocon awards,waaronde: the Best of competition Award en the Editors Choice Award.

FX Award – Think stond op de shortlist voor een FX Award, georganiseerd door het Amerikaanse tijdschrift FX.


Werndl #1

iF Design Award – De Werndl #1 stoel, ontworpen in samenwerking met Stefan Brodbeck ontving een iF Design Award. Het werd geselecteerd uit 1800 inschrijvingen.


                                        2003

Universal Storage First Generation

Best of NeoCon Award – Steelcase ontving 9 Best of NeoCon Awards in 2003, 6 Gold en 3 Silver. Het Europese product Universal Storage first generation was een van de winnende producten.


Leap is onze meest ergonomische bureaustoel.

                                        2002

Leap

Red Dot Design Award – De Leap stoel ontving de prestigieuze Red Dot Design Award. Leap werd geselecteerd uit 4000 inschrijvingen vanuit 40 verschillende landen. 

Best of NeoCon Gold Award  Leap won een best of Neocon award in de categorie 'Bureau, Werkplek en Bureaustoel.'


YoYo

Red Dot Design Award – Het bureau YoYo, ontworpen in samenwerking met Stefan Brodbeck, won een Red Dot Design Award.

iF Design Award – YoYo won de iF award, het werd geselecteerd uit ruim 1800 producten vanuit 30 verschillende landen.


ZitZak

Red Dot Design Award - Ruimtescheidingssysteem ZikZak, ontworpen door Andreas Stuppler won de Red Dot Design Award.