Evenementen 


Steelcase organiseert regelmatig evenementen met thema's zoals Het Nieuwe werken, Cradle to Cradle, de invloed van cultuur op werk en de verschillende generaties op kantoor. 


CleanDrinks - 21 maart - Antwerpen, België

Steelcase sponsort het netwerk event CleanDrinks in Antwerpen op 21 maart. De bedoeling is om in een wat “hipper kader” over duurzaamheid te praten. Het is een professioneel gebeuren, gericht op beslissingsnemers tussen 30 en 50 jaar oud. Er worden een 6-tal “best practices” voorgesteld (daar is Steelcase uiteraard bij) en er is 1 key note speaker. Verder vooral lekker eten en drinken én een live optreden!

Lees hier meer.


IFMA/CxO Lunch seminar - 8 december - België

Op 8 december organiseert IFMA in samenwerking met het business magazine CXO een  "Lunch 4 FM" waar op een strategisch niveau gesproken en gediscussieerd zal worden over Het Nieuwe Werken. Het lunch seminarie is een onderdeel van de jaarlijkse Leadership Forum Days, die op 7&8 december in Genval gehouden worden..

 Klik hier voor meer informatie.


Nationale Thuiswerkdag  - 8 december - België

Op 8 december zullen duizenden werknemers voor de tweede keer van thuis uit werken in het kader van de Nationale Thuiswerkdag. Steelcase is netwerkpartner van deze tweede editie van de Nationale Thuiswerkdag, omdat wij een sterke voorstander zijn van nieuwe manieren van werken, die voordelen opleveren voor werknemers en werkgevers.

Schrijf je in als particulier of met het hele bedrijf!
                                 
                                                        Voor meer informatie. Klik hier.                  

 

Het Nieuwe Werken Doe Je Zelf - 7 t/m 13 november 2011 - Nederland

Het Nieuwe Werken kent vele voordelen, voor werknemers en managers. Het geeft je meer regie over je eigen baan: waar, wanneer en hoe je werkt. De voordelen staan centraal tijdens de Week van Het Nieuwe Werken van 7 t/m 13 november.
In deze week vinden door het hele land tal van activiteiten plaats op het gebied van Het Nieuwe Werken: lezingen, workshops, congressen en publieksacties.
Steelcase is dit jaar partner van deze nationale campagne.Regiobijeenkomst Sfeer en Samenwerking - 29 september 2011 - Amsterdam

We zijn benieuwd hoe mensen anno 2011 hier tegenaan kijken. Dat levert (niet verrassend) een grote varieteit aan antwoorden op. De werkomgeving vervult vele functies. Twee vaak genoemde aspecten zijn sfeer en samenwerking. Een sfeervolle werkomgeving kan bijdragen aan het binden en boeien van medewerkers en kan ze verlokken om ook in deze tijd van plaats- en tijdonafhankelijk werken regelmatig naar kantoor te komen. Hoe doe je dat en wat kost dat (extra)? En draagt een sfeerrijke omgeving ook nog bij aan de samenwerking tusen collega's?  Samen met Steelcase, werkomgevingspecialist organiseert het CfPB een brainstormbijeenkomst.

                                                        Tijd: 15.00-18.00 uur
                                                        Locatie: Steelcase, Herikerbergweg 3, Amsterdam

                                                        Klik hier voor meer informatie.


Green Buildings 2020 - 29 semptember 2011 - Utrecht

Op 29 september 2011 organiseert CFP de derde editie van het congres Green Buildings. Dit jaar is gekozen voor het thema: 'Green Buildings 2020, de groene toekomst van huisvesting en facility management'.
Steelcase zal hier de gehele dag staan met een stand en marketing manger Serena Borghero zal een presentatie houden over "Inside the greenbuilding of the future"

 Voor meer informatie en aanmelden klik dan hier.


 

Architects Luxembourg - 9 juni 2011 - Luxemburg

Welke invloed heeft cultuur op het creeren van een empowered workspace? Steelcase & Feltenstein verwerlkomen architecten om hierover tijdens een seminar van gedachten te wisselen. Wilt u meer informatie of deze seminar bijwonen?
Stuur dan een e-mail naar info_nl@steelcase.com

 


 

IFMA Facility Awards - 24 mei 2011 - Brussel

IFMA organiseert haar FM Awards in "Tour & Taxis" te Brussel. Dit evenement valt samen met de Realty vastgoedbeurs. Steelcase zal hier aanwezig zijn en we hopen u ook te ontmoeten.

Meer informatie en u aanmelden kan via deze website.


 

Nationale kennisdagen voor Facilitair en Gebouwbeheer - 26 en 27 mei 2011 - 's Hertogenbosch.

Op de OnderwijsFacilitair en BedrijfsFacilitair zal Steelcase een presentatie geven over inzichten en trends op het gebied van leeromgevingen en werkplekken.

26 mei, 14:00 - 14:30 uur over 'Generatie Z en Het Nieuwe Leren'. 
27 mei, 9:30 - 10:00 uur over 'Het Nieuwe Werken, hoe hard werkt uw kantoor?'.

Wij nodigen u graag uit om deze presentaties bij te wonen!
                                                        
                                                        Meer informatie over dit event.


 

We Beat The Mountan Day - 20 mei 2011 - Wereldwijd

Wist u dat 50% van het afval gerecycled kan worden om vervolgens in nieuwe producten gebruikt te worden? Om hier meer aandacht voor te krijgen word er jaarlijks de We Beat The Mountain Day werledwijd georganiseerd, oa. in Utrecht, Hesinki, New York en Kaapstad. Steelcase steunt dit initiatief.

Lees meer over deze dag.Doe mee met de prijsvraag en win een Ipad! Klik hier.


  Female leadership 

Workshop Female Leadership deel 2 - 3 mei 2011 - Amsterdam

Trends zoals CSR en Het Nieuwe Werken vragen om een nieuwe aanpak. Deze Engelstalige workshop is een vervolg waarin de 7 zonden worden vertaald naar persoonlijke ontwikkeling en vrouwelijk leiderschap.

Lees meer...


360 Live Discussie Panel - 18 maart 2011

Op 18 maart om 16.30 uur kunt u live deelnemen aan de 360 discussie van Steelcase met als onderwerp 'Educating the Creative Leaders of Tomorrow' door te gaan naar: http://360.steelcase.com/


 

Pecha Kucha Night Europe - 25 januari 2011 -  Brussels

Op 25 januari organiseert Pecha Kucha, partner van Tedx Brussel, een avond over creativity * conversation. Steelcase zal een van de presentaties verzorgen tijdens dit event over de huidige trends en ontwikkelingen in de werkomgeving.

Meer informatie


Workshop duurzaamheid & C2C - 20 januari 2011 - Amsterdam

Op 20 januari organiseert Steelcase in samenwerking met de Vazo een workshop over duurzaam ondernemen en Cradle to Cradle. Wegens succes herhaald!

Wilt u meer weten over de implementatie van duurzaamheid en wat Cradle to Cradle nu echt inhoudt? Kom dan naar de workshop en laat u inspireren!

Aanmelden via info_nl@steelcase.com


Meet the World 2011

Europa staat momenteel voor een hele reeks uitdagingen: niet alleen financiële onzekerheid en verwarring over waarden en opvattingen, maar ook veel beroering op terreinen als werkgelegenheid, gezondheidszorg, onderwijs en godsdienst.
In reactie daarop heeft De Baak een aantal van de meest gewaardeerde leiderschapsfilosofen en -professionals van Europa gevraagd om leidraden 
uit te werken voor de nabije toekomst.

 Steelcase zal tijdens deze dag een presentatie en workshop geven over de trends en
                                                        ontwikkelingen in werk.

                                                        Lees meer op de website van de Baak.


 

.